polpix.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties
Bookmark and Share

 
 
Niet gevonden wat je zocht?
Zoek verder met GOOGLE !
 
Aangepast zoeken
 
 
 

 


 
Einde van de democratie
 

Einde van de democratie

 
Op 1 september sprak de Antwerpse Procureur-generaal Yves Liégeois harde woorden tijdens zijn openingsrede naar aanleiding van het nieuwe gerechtelijk jaar. Volgens hem is het einde van de democratie in België in zicht. Zie het krantenknipsel hieronder.
 
 
 
 
 
De reactie van de 'uittredend' minister van justitie, Stefaan De Clerck (CD&V) daags daarop is verbazingwekkend: hij vindt het 'niet kunnen' dat een hoge magistraat zich in zulke bewoordingen uit. Waarmee De Clerck de magistratuur het zwijgen wil opleggen... en alzo de democratie de mond snoeren.
 
Met andere woorden: door op deze manier te reageren geeft De Clerck Procureur-generaal Liégeois volkomen gelijk: de democratie in dit kloteland loopt op haar laatste benen. 
 
 
 
 
 
In België is democratie al een poos verleden tijd. In de plaats daarvan heerst er een DICTATUUR. Want reeds meer dan een jaar wordt het land geregeerd door lieden die NIET verkozen zijn. Het is dezelfde bende onbenullen die VOOR de verkiezingen aan de macht was.

Sterker nog: de grote OVERWINNAAR van de verkiezingen, de partij NVA van Bart De Wever, wordt uitgesloten van deelname aan de coalitiegesprekken.
 
Niet alleen is België sedert meer dan een jaar een dictatuur,  door uitspraken zoals die van 'uittredend' minister van justitie De Clerck blijkt dat het een FASCISTISCHE dictatuur betreft: het belang van de natie primeert op het belang van het individu. De magistratuur moet zwijgen, ook al probeert zij aan te tonen dat het niet langer vijf voor twaalf is, maar misschien al wel 'kwart over twaalf', met andere woorden: dat het misschien al te laat is om nog democratische veranderingen te kunnen doorvoeren.

Dit apenlandje is duidelijk naar de kloten,
wanneer stuurt de NAVO blauwhelmen om de situatie hier te redden????
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl