polpix.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties
Bookmark and Share

 
 
Niet gevonden wat je zocht?
Zoek verder met GOOGLE !
 
Aangepast zoeken
 
 
 

 


 
Dom, dommer, HLN
 

Dom, dommer, HLN

 
Het is een publiek geheim dat Het Laatste Nieuws (HLN) de domste van alle Vlaamse kranten is. De grootste bekommering bij HLN schijnt het vol krijgen van de dagelijkse krant te zijn. Of de artikels al of niet vol fouten staan, daar wordt niet naar gekeken.
 
Vandaag gaat redacteur "KGM" vol de mist in, wanneer hij/zij probeert om een kritisch artikel te schrijven bij een schijnbaar overdreven bijgewerkte foto. Onder een vette kop schrijft "KGM" dat het model op de foto een geretoucheerde 'nek' heeft, en dat de proporties van haar lichaam niet (meer) kloppen.
 
uit de krant 
de redacteur lult uit zijn nek... 
 
Wie kritiek geeft, staat maar beter stevig recht in de schoenen. En dat doet "KGM" duidelijk niet. Want waar hij een over een 'nek' heeft, bedoelt hij de hals van het model. De nek is immers de achterzijde van de hals, en die is op de foto niet te zien...
 
Nu is zo'n anatomische fout nog enigszins te vergeven: niet iedereen kent alle lichaamsdelen bij de correcte naam. Wat echter onvergeeflijk is, dat is dat zo'n krantenkoelie niet weet dat het woord 'nek' mannelijk is en dat het dus "...HIJ staat bovendien ook niet in verhouding..." moet zijn, in plaats van "ZE".

Deze taalbarbaar zou beter een bijscholing Nederlands volgen dan uit zijn/haar nek te lullen over een al dan niet bijgewerkte foto...
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl