polpix.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties
Bookmark and Share

 
 
Niet gevonden wat je zocht?
Zoek verder met GOOGLE !
 
Aangepast zoeken
 
 
 

 


 
Spampunters: wat is me dat nu weer?
 

Spampunters: wat is me dat nu weer?

 
De laatste tijd zijn er een aantal heren/dames die in de gratis blogmogelijkheid die PUNT.NL de wereld aanbiedt, hun kans ruiken om de hele punt-gemeenschap te verzieken met inhoudsloze logs, die alleen maar bestaan uit een opeensomming van waardeloze links naar allerlei illegale websites en producten.
 
Opvallend zijn ze wel, de "logs" van dit soort tuig, want hoewel ze massa's bandbreedte innemen, hebben ze totaal geen inhoud of waarde. Nemen we het voorbeeld van "Qtopiamakea.punt.nl", die erin slaagt om maar liefs TIEN berichten te posten in minder dan twee minuten. Een echte "veelschrijver, zou je kunnen denken, gun die man/vrouw toch zijn/haar pleziertje.
 
 
 
Mochten die logs inderdaad ook nog enige inhoud hebben ,het was hen gegund.  Maar net als een stapel lege schoenendozen een hele kamer kan vullen, terwijl hij alleen maar... lucht bevat, zo zorgen deze pestpunters ervoor dat jouw en mijn logje, waar we soms uren op hebben zitten zwoegen, binnen de kortste keren van het scherm verdwijnt en door (haast) niemand gelezen kan worden.

Hoog tijd dat PUNT.NL een deugdelijke oplossing bedenkt om deze malafide neppunters een halt toe te roepen!
 
 
 
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl