polpix.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
advertenties
Bookmark and Share

 
 
Niet gevonden wat je zocht?
Zoek verder met GOOGLE !
 
Aangepast zoeken
 
 
 

 


 
John Lennon 70
 

John Lennon 70

 
De beroemdste van het Liverpoolse viertal dat in de jaren '60 van vorige eeuw de popmuziek een nieuwe wending gaf, zou vandaag 70 jaar geworden zijn, mocht ene Marc David Chapman op een decemberavond in 1980 thuis gebleven zijn.
 
John Lennon, werd geboren in Liverpool, op 9 oktober 1940. Samen met Sir Paul MacCartney componeerde en schreef hij het merendeel van de hits die The Beatles op een toen nog onvermoedende wereld zouden loslaten. Toen de groep uiteenviel -mede door de invloed van Lennons nieuwe vrouw Yoko Ono- ging Lennon met zijn Japanse echtgenote in New York wonen, waar hij op 8 december 1980 voor de deur van de Dakota-building waar hij woonde door een gek werd doodgeschoten.
 
Vandaag zou John Lennon dus 70 jaar oud geworden zijn. Dat is voor een aantal mensen aanleiding om iets te vieren, getuige deze website.
 
 
 
 
 
 
Voor anderen weer een aanleiding om zich onsterfelijk belachelijk te maken, zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse forensische specialist Joe Mullins, die een verouderingsportret van de ex-Beatle meende te moeten openbaren. En uiteraard moet die nepfoto de hele wereld rond gaan, want er is niets anders om in de krant te zetten, vandaag de dag. Als je 't mij vraagt lijkt die man op de foto  meer op John Denver dan op John Lennon...
 
 
 
 
 
Volgens de "expert" zou Lennon er nu dus als een verzuurde boekhouder hebben uitgezien. Een mening die PoPoL niet deelt, vandaar dat wij onze eigen "computerexpert" hebben ingeschakeld en zelf een afbeelding hebben gecreëerd die weergeeft hoe wij denken dat Lennon er dezer dagen zou bijgelopen hebben. En met een vlinderdasje, want 't is per slot van rekening vandaag zijn verjaardag ;-)
 
 
 
(klik op de foto voor vergroting)
 

"Happy Birthday, John"

 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl